Gabriella Chieffo

Gabriella Chieffo, mama, inginera si spiritul eclectic, incepe cercetarea in lumea parfumeriei artistice pentru a crea formulele potrivite pentru arome bogate in energie emotionala.


Sufletul ei rebel si neconvențional o conduce pe Gabriella Chieffo la proiecte inovatoare, structural diferite in arta, design si inginerie. Legatura covalenta dintre arta-mediu-energie formeaza viata sa interioara si o impinge spre obiective noi si tot mai indepartate.


Iubitoare de gatit si mancare buna, ea cauta si descopera ceea ce simte in plus fata de ceea ce stie, realizand designul unei linii de parfumuri artistice, unice si de neegalat, care exprima nevoia unor aspecte mai profunde ale perceptiei si ale memoriei.


Aceeasi nevoie este si dorinta de a ingheta timpul, de a ne reaminti lucrurile care conteaza. O alegere exacta care in nici un caz nu constituie o limita sau un sacrificiu pentru a va reinventa. Dimpotriva, strigatul de simplitate totala, impreuna cu utilizarea materialelor naturale si primordiale, este un stimul constant si unic pentru Gabriella Chieffo de a anticipa timpul.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.