Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a comanda orice produs de pe site. Ar trebui sa intelegeti ca prin comanda oricarui produs de pe site, implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Va rugam, de asemenea, sa retineti ca folosirea site-ului este supusa conditiilor, care se aplica indiferent daca aveti sau nu comanda pe site.

Informatii despre noi

Site-ul este operat de SC La Mode Parfumerie SRL RO 30204875 si J35/1232/2012

Contractul de achizitie

Pentru a comanda un produs de pe site-ul nostru este suficient sa dai click pe butonul "Cumpara acum" si sa completezi formularul de comanda pentru produsul dorit.

Daca doriti achizitionarea mai multor produse simultan dati click pe butonul "Adauga in cos" din dreapta produsului dorit. Produsul va merge in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Puteti adauga sau puteti scoate produse din cosul de cumparaturi, iar cand vreti sa comandati este suficient sa dati click pe butonul "comanda" si sa completati formularul.

Toate comenzile sunt supuse acceptarii de catre noi, si se vor confirma dupa vizualizarea stocului. Comanda poate fi anulata pana in momentul decontarii, prin e-mail sau la telefon. In cazul anularii tarzii a comenzii www.nicheparfumerie.ro are dreptul la despagubire in suma echivalenta a transportului.

Contractul dintre noi va fi format doar atunci cand vom confirma comanda telefonic sau prin e-mail si este un act cu efecte juridice. Contractul de achizitie intra in vigoare in momentul expedierii comenzilor catre dumneavoastra. Din acel moment ambele parti sunt raspunzatoare de indeplinirea contractului conform cu regulamentul prezent si va asumati in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual nicheparfumerie.ro

Contractul se va referi doar la acele produse ale caror expediere s-a confirmat. Noi nu vom fi obligati sa furnizam orice alt produs care a facut parte din comanda dumneavoastra daca acel produs nu a fost confirmat.

Putem alege sa nu acceptam comanda pentru orice motiv si nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau de oricine altcineva, in aceste conditii.

Am putea fi in imposibilitatea de a procesa comanda dumneavoastra daca produsul comandat nu este in stoc sau fabricarea lui a fost intrerupta.

Drepturile de autor Copyright

Intregul continut al site-ului nicheparfumerie.ro este proprietatea SC La Mode Parfumerie SRL, este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, imagini se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel este interzisa copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

www.nicheparfumerie.ro nu raspunde si nu este sub nici o forma responsabila de continutul, calitatea sau natura site-urilor care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului nostru ( legaturi de natura comerciala sau publicitara ). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre nicheparfumerie.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Pretul si plata

Pretul produselor de pe site-ul nostru vor fi verificate ocazional, cu exceptia cazurilor unor erori evidente.

Aceste preturi includ TVA, dar exclud costurile de livrare, care vor fi adaugate la suma totala cum este prevazut in informatiile de livrare.

Preturile se pot modifica in orice moment, dar modificarile nu vor afecta comezile ce au fost deja confirmate.

Site-ul nostru contine un numar mare de produse si este intotdeauna posibil ca, in ciuda eforturilor noastre unele dintre produsele enumerate pe site-ul nostru poate avea un pret incorect. Vom rectifica orice astfel de erori, cat mai curand posibil, odata ce am devenit constienti de ele. in cazul in care pretul corect al unui produs este diferit de pretul declarat pe site-ul nostru, va vom contacta inainte de expedierea produsului, sau vom respinge comanda dumneavoastra.

Politica de returnare

Politica noastra de returnare pentru persoanele fizice este simpla. in termen de 14 de zile de la primire, puteti returna orice produs fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv anuntand acest retur in prealabil, doar in scris. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare a produselor in valoare de 40 lei. Pretul de rambursare integrala va fi emis pentru orice element returnat care indeplineste aceste conditii in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului prin transfer bancar (trebuie sa precizati in scris contul bancar in care doriti sa primiti banii). In niciun caz nu vor fi rambursate costurile de transport cu exceptia cazului in care returnarea este rezultatul erorii noastre.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( in ambalajul original sigilat, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit ). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, a fost folosit, a fost deteriorat sau este incomplet ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau de a refuza produsele returnate. La optiunea clientului vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Ne pare rau, vanzarea de mostrele/esantioanele este finala si nu acceptam returul.

Confidentialitate

www.nicheparfumerie.ro intelege ca informatiile personale ale clientului nostru sunt valoroase si ne luam in serios aceasta responsabilitate. Desi se aplica masuri de securitate pentru a proteja informatiile dumneavoastra, exista intotdeauna riscul ca partile terte pot intercepta transmisiunile in mod ilegal. Aceasta realitate este valabila pentru toata utilizarea internetului. Ca urmare, nu putem garanta securitatea oricarei informatii pe care ne-o transmiteti, ele fiind furnizate pe propriul risc.

Utilizarea de informatii personale

www.nicheparfumerie.ro utilizeaza informatiile furnizate de dumneavoastra pentru a:

- Raspunde la corespondenta dumneavoastra, intrebari, comentarii, sugestii, ganduri, opinii, preocupari sau idei pentru a indeplini o cerere.

- Procesa cererea dumneavoastra de informatii de pe site-ul nostru.

- Actualizeaza continuu, dezvoltarea, proiectarea si personalizarea continutul site-ul nostru pentru a satisface nevoile dumneavoastra, interesele si cererile.

- Contacta prin e-mail sau telefon pentru a confirma informatii specifice, cererile de informatii, a va informa de produse noi si oferte speciale, sau de a furniza informatii care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra.

Declinarea Responsabilitatii

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

SC La Mode Parfumerie SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Singura obligatie a SC La Mode Parfumerie SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Produsele comandate pot fi returnate de persoane fizice in termen de 14 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original sigilate si in aceleasi conditii in care au fost livrate, in caz contrar, SC La Mode Parfumerie SRL, isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor. In cazul aceptarii returului, SC La Mode Parfumerie SRL se obliga sa returneze contravaloarea produselor in termen de 30 zile sau orice alt produs dorit la schimb. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client.

SC La Mode Parfumerie SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte.

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre aceste prevederi este declarata nevalabila, ilegala sau imposibil de aplicat, atunci acea prevedere va fi considerata stearsa din acesti Termeni si Conditii, aceasta prevedere nu va afecta valabilitatea celorlalte dispozitii ele vor ramane in vigoare si cu efecte depline.

Avem dreptul de a revizui si modifica acesti Termeni si Conditii, fara o notificare prealabila si de a le schimba, cu conditia ca orice astfel de modificare nu va afecta achizitiile care le-ati facut inainte de modificare.


Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.