Ghidul Incepatorului

Produsele Niche Parfumerie sunt originale?

Da, produsele noastre sunt originale. www.nicheparfumerie.ro a fost intotdeauna angajata in satisfactia clientului. In acest scop, modelul nostru de afaceri nu va permite revanzarea de produse contrafacute... vreodata. Va garantam ca fiecare produs vandut de noi este direct de la producator si nu a fost niciodata folosit. In primul rand, ne-ar costa mult mai mult in pierderea fidelitatii clientilor, decat am obtine prin vanzarea produselor contrafacute.

SC La Mode Parfumerie SRL a stabilit si a mentinut relatii cheie cu unii dintre cei mai mari producatorii si distribuitori de parfumerie din lume. Nu conteaza ce tip de produs va intereseaza, nicheparfumerie.ro va va garanta ca este 100% autentic - Nu produse contrafacute sau imitatii vreodata.

Ce este EDP, EDT, EDC, EXDP si PARFUM ?

Acestea sunt abrevierile pentru concentratia de uleiuri dintr-un parfum. Cea mai mare concentratie de uleiuri si compusi aromatici este in Parfum. Urmatoarele sunt:

- Apa de Parfum (EDP)

- Apa de Toaleta (EDT)

- Apa de Colonie (EDC)

- Extract de Parfum (EXDP)

- Parfum

Apa de Toaleta si Apa de Colonie, in general, sunt interschimbabile, in special in parfumurile pentru barbati. Cea mai mica concentratie de uleiuri este in After Shave. Cu cat este mai mare concentratia de uleiuri, cu atat mai mult parfumul persista si este nevoie de aplicarea unei cantitati mai mici.

Care este diferenta dintre Parfum, Apa de Parfum, Apa de Toaleta, Apa de Colonie si Extract de Parfum ?

Diferenta dintre aceste trei tipuri de arome este:

Extract de Parfum/Parfum - acest tip de parfum are cea mai mare concentratie de uleiuri si compusi aromatici. Un Extract de Parfum/Parfum poate dura si peste 24 ore si are in compozitie 15-45% compusi aromatici.

Apa de Parfum - in afara de un adevarat "extras de parfum", acest tip de parfum are cea mai mare concentratie de uleiuri si compusi aromatici. Un EDP de buna calitate poate dura pana la 18 ore sau mai mult si are in compozitie 10-30% compusi aromatici.

Apa de Toaleta - acest tip de parfum are o concentratie mai mica si are in compozitie 5-20% compusi aromatici, persista aproximativ 4-10 ore complete. Majoritatea parfumurilor barbatesti sunt realizate folosind acest tip de productie, chiar daca unele parfumuri de femei sunt vandute in doua versiuni EDP si EDT.

Apa de Colonie - acest tip de parfum are in compozitie cea mai mica cantitate de compusi aromatici, 2-3% , este de obicei considerat a fi la fel ca after shave-ul si persista aproximativ 2-6 ore. Acest tip de parfum necesita o mai mare aplicare pentru a oferi rezultatele dorite.

Amintiti-va ca, indiferent de ce tip de produs ati cumparat, pentru a maximiza eficienta unui parfum este de a folosi toata gama complemantara: crema de corp parfumata, gel de dus, deodorant… .Daca se poate, achizitionati un set de cadou care include un parfum, un gel de dus si o lotiune de corp. Atunci cand toate cele trei produse sunt utilizate impreuna, parfumul dureaza mult mai mult decat daca este utilizat independent. De asemenea, incercati sa pastrati parfumurile intr-un mediu rece si uscat, deoarece schimbarile de altitudine, presiunea si temperatura pot avea efecte negative.

Nu fiecare parfum este fabricat in toate versiunile EDP, EDT, EDC, EXDP. Multe parfumuri vor veni intr-o singura versiune. Daca sunteti interesat in a afla daca parfumul dumneavoastra este fabricat in mai mult de o versiune, contactati-ne.

Ce reprezinta notele unui parfum?

Parfumurile sunt compuse din arome diferite, numite "note", clasificate dupa cum urmeaza:

- Note de top: sunt foarte usoare si dureaza 5-10 minute.

- Note de mijloc: pot fi detectate in aproximativ 15 minute dupa aplicare si dureaza pana la o ora sau mai mult.

- Note de baza: sunt cele mai grele si dureaza cel mai mult, de obicei pentru mai multe ore.

Pentru a alege aroma, asteptati pana cand alcoolul s-a dispersat (aproximativ 10-15 secunde).

Cand folositi un parfum, pulverizati usor pe puncte de presiune (pe incheieturi, pe gat, in spatele urechilor). O pulverizare de parfum in parul tau poate ajuta parfumul sa dureze toata ziua. Cea mai comuna eroare pe care oamenii o fac atunci cand pulverizeaza un parfum este de a freca incheieturile. Frecarea parfumului determina notele sa se amestece. De asemenea, frecarea elimina notele de top care cauzeaza parfumul sa miroasa diferit.

De ce contine alcool, un parfum?

Alcoolul ajuta parfumul sa se ridice de pe pielea dumneavoastra. Fara alcool in compozitie, singura persoana care ar putea simti parfumul sunteti dumneavoastra!

De ce la anumite persoane parfumurile dureaza mai mult?

La persoanele cu pielea uscata poate fi necesar aplicarea parfumului mai frecvent, deoarece tenul gras are proprietatea naturala de a detine parfum. Nivelurile individuale ale pH-ului pot afecta, de asemenea durata un parfum.

Cum depozitez si pastrez un parfum?

Ori de cate ori este posibil, sticlele trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros si ferit de lumina. Cu cat este temperatura mai mica, cu atat mai mult mirosul nu se va schimba in timp. Nu il lasati la lumina soarelui si daca este posibil pastrarati-l in cutie. Daca aveti doua parfumuri identice, incercati sa pastrati unul sigilat pana cand il utilizati pe primul.


Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.