Dusita Parfums

Parfums Dusita este o casa pariziana de parfumuri de nisa, fondata de Pissara Umavijani. Parfumurile lui Pissara sunt un amestec eclectic de traditie a parfumeriei franceze si eleganta thailandeza, cu materiale naturale rare si accente contemporane ce dau nastere unor parfumuri unice si memorabile. Casa este numita Dusita dupa un taram ceresc din credinta budista unde spiritul gaseste incantare si multumirea pura. 


Pentru Dusita, atat poezia, cat si parfumul sunt mijloace ideale de conectare cu ceilalti; ele starnesc imaginatia, inalta spiritul si apeleaza atat la simturi, cat si la intelect. Parfumurile sunt un tribut adus poeziei lui Montri Umavijani, tatal Pissarei a carei viata si opera a reflectat incercarea de a atinge fericirea si implinirea paradisului ceresc „Dusita” evocand taramuri ale fericirii si sublimitatii pamantesti.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.