Baie, corp si wellness

Sa.Al&Co 051 Natural Deodorant Spray 100ml

Fiecare produs SA.AL & CO poate fi personalizat cu un nume sau un mesaj, cu ajutorul stilourilor speciale de personalizare. In plus, fiecare tub si sticla reprezinta un lot distinct si un numar de produs (inspirat de ambalajul exclusiv al whisky-urilor si al coniacurilor produse in loturi mici)

120 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (5)
Cod produs:
SAL005
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

051 Deodorant nu contine parabeni sau aluminiu, dar in schimb, este un deodorant fiabil si puternic cu o compozitie usoara formata dintr-o selectie de ingrediente naturale pentru a-l face la fel de potrivit pentru o zi la birou cat si pentru o sesiune de antrenament.

051 Deodorant atenueaza transpiratia in timp ce estompeaza mirosul nedorit cu ajutorul unor ingrediente cu eficacitate ridicata. Parfumul subtil, elegant si proaspat, intareste efectul unui deodorant de incredere, ce poate fi utilizat in fiecare zi.

Potrivit pentru pielea normala. Proaspat si sigur, contine ingrediente cheie precum alune, salvie, lavanda si alcool natural din citrice. Alcoolul din citrice protejeaza impotriva mirosului și creeaza un efect de tesut contractiv, inchizand porii afectati si reducand astfel si mai mult procesul de transpiratie.

051 Deodorant nu contine aluminiu, este un must-have in rutina oricarui barbat si un produs foarte popular in randul femeilor.

Fiecare produs SA.AL & CO poate fi personalizat cu un nume sau un mesaj, cu ajutorul stilourilor speciale de personalizare. In plus, fiecare tub si sticla reprezinta un lot distinct si un numar de produs (inspirat de ambalajul exclusiv al whisky-urilor si al coniacurilor produse in loturi mici).

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.