Brecourt Paris

Brecourt este renasterea unui brand de familie disparut, Bruno Court, prin mostenitoarea sa, Émilie Bouge. Ea transforma numele introducand litera „E” de la Emilie Bouge in cuvantul „Bruno Court”. Facand acest lucru, ea leaga know-how-ul mostenit cu o viziune moderna a acestei arte invizibile, care este parfumeria.

Povestea incepe cu compania Bruno Court care produce uleiuri esentiale si absolut de o calitate exceptionala din plante mediteraneene si este o referinta in industria parfumurilor.


Intrucat Bruno Court este o referinta esentiala a materiilor prime de calitate, isi livreaza creatiile din jurul acestor ingrediente de lux la curtile regale ale Europei din secolul al XIX-lea si devine partenerul oficial al Reginei Alexandra, al Reginei Angliei, al Regelui Edward al VII-lea, Regele Frederic al VIII-lea al Bulgariei si Napoleon al III-lea.

Emilie provine din a 4-a generatie a familiei Brecourt, unde cunostințele au fost transmise din generatie in generatie si sunt inca vii si astazi. Dupa ce a studiat la scoala de parfumerie a ISIPCA, Emilie creeaza parfumuri pentru marci de renume, in timp ce lucra pentru o casa de parfumuiri din Grasse, inainte de a infiinta CASA BRECOURT in decembrie 2010, pentru a explora liber o parfumerie luxoasa si autentica.


Dezvoltand propriile creatii si utilizand materii prime naturale de cea mai inalta,  reprezinta sufletul creatiilor sale.


"Daca emotia olfactiva este un amalgam subtil intre parfum, persoana si context; Consider contextul ca fiind cel mai important vector emotional, pentru ca ne aminteste memoriile tuturor simturilor: aceasta a fost sursa majora a inspiratiei mele. Prin urmare, am pus intr-o sticla locurile si momentele speciale pentru a evidentia personalitatea celor care s-ar putea bucura de ea. Pentru a simti un miros inseamna sa explorezi omenirea din interior." - Emilie Bouge

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.