Francesca Dell'Oro

Francesca Dell'Oro Parfum s-a nascut ca un laborator artistic olfactiv. Dupa ani petrecuti in haute couture si design, Francesca a decis sa pretuiasca inspiratiile si experientele acumulate de-a lungul anilor si sa-si indeplineasca visul: sa transpuna emotiile si limbajul simturilor in parfumuri unice si valoroase, sa spuna si sa impartaseasca povesti de neuitat prin bijuteriile ei olfactive. 


Pentru Francesca, parfumul este un compliment foarte rafinat; este sublimarea unui caracter, trasatura distinctiva a imaginii sale intime oferita altora. Cele mai valoroase si interesante parfumuri sunt un amestec de note care intotdeauna creeaza armonii diferite. Dorintele, amintirile si visele isi pierd natura nedescrisa pentru a obtine consistenta lichida si a se consacra pe piele.


Toate parfumurile Francesca Dell'Oro trebuie "interpretate" ca elegante, neobisnuite si capabile sa amplifice conexiunea cu sinele interior. Ca intr-un joc nesfarsit de reflectii, parfumurile Francesca Dell'Oro duc la o realitate complexa si multipla, acum mai usoara si mai frivola, acum provocatoare si densa, uneori acomodanta si romantica, uneori contradictorie si lipsita de respect, dar intotdeauna stralucitoare "joie de vivre ".

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.