Premiere Note

PREMIERE NOTE sunt creatii izbitoare care reunesc know-how, sinceritate si emotie, evocand locuri de inspiratie si combinand traditia cu modernitatea, pentru a crea o experienta exploziva si autentica.


Colectiile au fost concepute in jurul unei singure idei: sa reprezinte o nota-cheie in fiecare parfum. Compozitiile olfactive fac posibila evidentierea unei "Note Premiere", nota de sus, cea pe care o tii minte si este dominanta pana la sfarsitul unei zile. Portocala din Calabria, crinul din Toscana, trandafirul din Damasc, cedrul din Atlas si lemnul din Java. Compozitiile pot fi purtate singular, stratificate sau combinate, pentru a va crea aroma proprie si a va exprima originalitatea. 


PREMIERE NOTE a fost creata in 2015 de catre un fost director L'Oreal, Herve Josserand, antreprenor si fondator "Cand am creat Premiere Note, am vrut sa ne intoarcem la valorile esentiale ale Haute Perfumerie: materii prime simple si nobile, parfumuri elegante si atemporale, sticle de lux si minimaliste. Scopul nostru este de a satisface cererea parfumurilor de nisa accesibile. Am creat parfumuri de o calitate superioara, estetice si accesibile, pentru a ajunge la o baza larga de clienti, care iubesc creatiile autentice si exclusive."Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.