La Manufacture

La Manufacture Parfums este un atelier fara frontiere pentru artistii artizani, ei lucreaza la transformarea materiilor prime in timp ce se inspira din arta, din emotii, dar si din experienta personala.


Ceea ce confera parfumurilor La Manufacture eleganta si profunzime este poezia trecutului si momentele meticuloase petrecute concentrandu-se asupra materiilor prime.


Bruno Truchon Bartes, fondatorul La Manufacture, cu o experienta de 20 de ani in marile companii de parfumuri a cultivat pasiunea pentru conservare istorica, impreuna cu cea pentru materialele rare folosite de maestrii parfumieri in crearea parfumurilor.


Pasiunea sa pentru conservarea istorica, cea care pastreaza in viata amintirile este asociata de el cu cladirile antice, istorice. Activitatea creatoare a lui Bruno este luminata de frumusete, de un sentiment de exceptie si de stapanire a mestesugurilor traditionale.


Le Manufacture Parfums ofera expresia elocventa a artei si a stilului francez. Cand Bruno s-a hotarat sa isi concentreze pasiunile si entuziasmul, creandu-si propria casa de parfum, i-a dat un nume care evoca handmade-ul si spiritul artizanului traditional: La Manufacture Parfums.


Bruno lucreaza cu sculptorii, producatorii de portelan, maestri parfumerii, producatorii de lumanari si producatorii de sticla, care au o pasiune pentru mestesugurile lor si lucreaza la standardele sale in termeni de estetica si rafinament.


La Manufacture Parfums valorifica talentele combinate pentru a crea un lux cunoscut sub numele de simplitate.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.