Antiqua Firenze

Antiqua Firenze a fost creat de Enzo Galardi, un parfumier renumit si nasul din spatele Bois 1920, Olfattology, Baldi, IO.KO 1954.


Un adevarat artizan al parfumurilor artistice, cu o sensibilitate si cu o creativitate ce i-a permis inca din vremea copilariei sa fie considerat succesorul natural al familiei Galardi, continuand marea pasiune a bunicului sau Guido pentru aceasta arta.


El decide sa-si creeze si sa introduca visul sau modern, in noua linie AntiQua Firenze. Un vis realizat datorita trecutului si a traditiei istorice a parfumului, precum si a personalitatii sale extrem de perceptive, care l-au impins spre a proiecta un concept inovator in care splendoarea legendara olfactiva a trecutului se imbina frumos cu vivacitatea luminoasa, in continua evolutie.


"AntiQua" Firenze este o linie de parfumuri care ne reaminteste de magnificiul vechi de secole al Florentei, un leagan ravnit al artelor si mestesugurilor, imbinandu-se cu pricepere in conceptul modern din dorinta pentru arome fine cu ingrediente selectate, fara exces si capabil sa inspire emotii senzoriale. Designul rafinat, elegant si simplu al sticlelor combina in mod nemaipomenit negrul si auriul.


O eleganta continua, dar actuala, o armonie olfactiva alchimica care se bazeaza pe amintiri, pe experienta valoroasa acumulata in trecut, impreuna cu un entuziasm coplesitor pentru viitor.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.