Antonio Visconti Perfumes

In 1857, Averardo Visconti, un fabricant florentin de manusi, a deschis primul sau magazin in Paris, in Faubourg Saint-Honorè, unde a lucrat cu piele de cea mai inalta calitate, folosind metodele traditionale ale marilor producatori de manusi din Florenta de Medici.


Linia casei Visconti a devenit in scurt timp cel mai dorit si mai cautat brand de catre nobilime. La inceputul secolului al XX-lea, familia, dupa ce s-a mutat la Grasse, a devenit interesata de lumea parfumurilor. Aici, in capitala parfumurilor, Antonio Visconti a invatat arta si secretele macerarii si extractiei, tehnicile folosite astazi pentru a extrage uleiurile parfumate din flori delicate ca iasomia, trandafir, tuberoza, narcise si altor flori, pentru a crea simfoniile sublime ale lui Rose Supreme si Rose Sauvage, Fleur et Feuille de jasmin si Fleur de Nuit.


Natura unica a acestor compozitii provine din uleiurile pretioase rare utilizate astazi in formulele lor, obtinute prin distilarea florilor, semintelor, mirodeniilor, fructelor, balsamelor, lemnului si infuziei notelor animale, cum ar fi pretiosul Ambergri.


Acestea sunt create cu cunostintele si abilitatile vechilor farmacisti, folosind tehnici speciale de amestecare care pot dura multiple luni. Aceasta lungime de timp este esentiala ca uleiurile de parfum sa gaseasca conditia ideala de a se uni si a forma o armonie finala, perfecta, sublima si somptuoasa, capabila sa faca cele mai importante momente ale vietii mai speciale.


Parfumurile Visconti trec prin diferite etape de productie care includ macerarea diferita pentru fiecare familie olfactiva (lemn, mirodenii, rasini, radacini etc.) Numai dupa secvente de timp stabilite, acestea sunt infuzate si ingaduite sa se matureze in timp in spatii intunecate si linistite. Aceasta procedura distincta ne permite sa obtinem cel mai inalt nivel de perfectiune olfactiva.


Fiecare parfum Antonio Visconti are o semnatura olfactiva inconfundabila, specifica si durabila, datorita concentratiei esentelor folosite. O calatorie a sufletului in lumea de lux a lui Antonio Visconti Perfumes.


Senzual, dulce, puternic, salbatic, elegant ... alege-ti parfumul care te va inspira !

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.