Mille Centum Parfums

Mille Centum s-a nascut dintr-o idee, o dorinta pentru ceva care nu se termina niciodata, care sfideaza tendintele si limitele timpului.


Mille Centum isi are originea intr-o pasiune, pasiunea fondatorului pentru Montecristo, atat pentru trabucuri cat si pentru romanul legendar Contele de Montecristo de Alexandre Dumas.


Incorporand numele stravechiului roman si numele fondatorului, s-a nascut numele Mille Centum, care in latina inseamna 1100, in litere romane se scrie MC: Marco Ciccateri, Montecristo, Mille Centum.


Numeroasele fete ale contelui de Montecristo ne-au ajutat sa dezvoltam alter-ego-ul Montecristo Deleggend. Nu pentru a crea trei parfumuri puternic separate unul de altul, atragand complet diferite persoane, dar pentru a saluta versatilitatea omului si de a realiza un singur Montecristo Deleggend, cu trei fete diferite potrivite pentru orice dispozitie sau situatie pe care viata o poate aduce.


Parfumuri purtate de un "bon vivant", o persoana increzatoare care apreciaza misterele vietii, dar in acelasi timp se bucura de momentele mici din fiecare zi.


Am vrut sa transmitem sentimentul de unicitate, puterea vointei de a te imbunatati si de a-ti gasi nobilitatea interioara, contele interior.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.