Agonist Parfums

AGONIST este un brand de parfumuri nordic inspirat de melancolia si frumusetea filmului, a poeziei si a literaturii, de la Bergman, la Boye si la Garbo, precum si la alte personaje iconice din cultura suedeza.


AGONIST creeaza parfumuri pure inspirate de climatul nordic. Materiile prime si produsul dau forma claritatii suedeze, dar si notelor nordice proaspete cu o greutate viguroasa si cu tonuri frumoase.
In stransa colaborare cu parfumieri profesionisti din Grasse, Franta, aceste Eau de Parfum unice sunt create pentru fiecare persoana, indiferent de gen.


Parfumurile Agonist sunt imbratisate cu grija de sticla suedeza creata artizanal in colaborare cu artistul sticlar Asa Jungnelius de la Kosta Boda, una dintre cele mai prestigioase fabrici de sticla, fondata in 1742 si situata in padurile din Smaland, Suedia.


Cu toate detaliile dezvoltate exclusiv in ceea ce priveste natura si materia prima, AGONIST constitue o experienta olfactiva mai mare decat un simplu parfum. 

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.