Olibere Paris

Marjorie Olibere, o tanara pasionata si designer de parfumuri, isi alimenteaza arta cu momente pe care le-a trait sau le-a observat, fragmente din viata ei, pentru a spune povesti olfactive si vizuale care au un sens personal pentru ea, insa raman puternice pentru oricine. Aceste povesti revizuiesc in compozitia parfumurilor temele care le-au punctat viata: dragostea, calatoriile si sansa pura.


Personaje infuzate de emotie, locuri magice atat in apropiere cat si indepartate, situatii obisnuite sau remarcabile... Fiecare parfum este dotat cu propria poveste, o scena de personalitate olfactiva realizata de geniile creatorilor de parfumuri Bertrand Duchaufour, Amelie Bourgeois si Luca Maffei. Fiecare dintre parfumurile create este insotit de propriul scurtmetraj. Creatiile Olibere ofera o experienta autentica multi-senzoriala cu puterea de a trezi deopotriva simturile si amintirile. Fiecare individ are libertatea de a reinterpreta fiecare parfum si fiecare scurtmetraj, transformandu-l in propria secventa... Poti deveni steaua povestii parfumului tau...


“Am colaborat cu 3 maestri parfumieri de renume international pentru a crea colectiile noastre de parfumuri: Bertrand Duchaudour, Amelie Bourgeois si Luca Maffei. La Olibere Parfums, suntem mandri sa selectam cele mai bune materii prime pentru a crea parfumuri exceptionale. Parfumurile noastre sunt fabricate in Franta, respectand traditia franceza Haute-Parfumerie.
Parfumurile din colectia Olibere nu sunt testate pe animale. Iubim animalele de companie, pe care le tratam cu respect si grija. Am luat decizia de a nu ne infasura creatiile noastre in celofan! Credem cu tarie ca luxul nu consta in achizitionarea unui produs invelit in plastic, ci in achizitionarea unui produs de o calitate exceptionala.” Marjorie Olibere

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.