Jealous Parfums

Poveste inspirationala Jealous incepe cu legatura dintre o tanara fata si tatal ei. Cea mai tanara dintre cele cinci surori, si alintata de tatal ei Gayyour - „gelos” in limba araba.


Inca de la o varsta frageda, Abduljabar Al Harthi a fost fascinat de numeroasele parfumuri arabe care fac parte din cultura si mostenirea Emiratelor.
„Am decis sa transform aceasta dragoste pentru parfumuri intr-o afacere. Crescand intr-o tara cu conducatori inspirationali precum seicii Zayed, Khalifa si Mohammed, mi-a oferit o multime de oportunitati de inovare si realizare. ”


La scurt timp dupa nasterea primul baiat, sarbatoarea si bucuria cu care acesta a venit pe lume nu parea sa se opreasca si Gayyour a devenit foarte geloasa. Crezand ca a fost uitata, Gayyour s-a ascuns si a plans o zi intreaga in camera tatalui ei. Cand tatal ei a venit acasa in acea seara, a intrebat de frumoasa sa Gayyour si i s-a povestit ca si-a petrecut ziua ascunzandu-se in camera lui. S-a repezit la ea, a imbratisat-o puternic si i-a garantat dragostea lui nemarginita.


Gandindu-se la un nume care sa reflecte pasiunea si marca de parfum, Jealous, i-a iesit la iveala ca o expresie a angajamentului sau fata de fiica sa.


Se spune ca nici o dragoste nu se compara cu dragostea unui tata pentru fiica sa sau a unei fiice pentru tatal ei. Aceasta dragoste este magnifica, sublima si greu de descris in cuvinte. Inspirat de aceasta dragostea neconditionata, Jealous reflecta unele dintre cele mai aspirante valori umane, familia, tara, natura si iubirea.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.