Aemium

Emmanuel Roche, fondatorul ÆMIUM, a decis sa-si foloseasca experienta sa de peste 15 ani in domeniul parfumeriei pentru a crea produse cu intentia de a face cat mai putin rau oamenilor si mediului lor. A dorit sa lanseze un brand cu adevarate creatii artistice si artizanale, explicand si dovedind calitatea produselor, mai degraba decat inventand povesti care sa-i faca pe oameni sa viseze. Practic a decis sa fie 100% natural intr-o lume care nu mai este naturala, asa luand nastere ÆMIUM.


“ M-am inconjurat de nasuri talentate capabile sa lucreze doar cu materiale naturale: sunt putini la numar, dar pentru mine sunt „noul Nas” de care industria parfumeriei are mare nevoie.
Am selectat parteneri si furnizori de servicii francezi, recunoscuti pentru abilitatile lor, dar si pentru angajamentul lor social, acela de a proteja mediul inconjurator. Oameni pasionati ce merita a fi pusi mai mult in lumina reflectoarelor, pentru ca „manutele” lor aduc toata valoarea adaugata produsului final catre clienti. “


Datorita lor, au fost deja create 7 parfumuri 100% naturale in ambalaje care se rup de parfumeria conventionala: sticle usoare, capace si mostre inovatoare, fara plastic, total reciclabile, folosind materiale precum lemnul si pluta…


Ca garantie a seriozitatii, parfumurile au fost si certificate Cosmos Organic sau Cosmos Natural de catre ECOCERT.


Vom incerca sa imbunatatim in continuare aceste produse, tinand cont de opiniile tuturor clientilor nostri, dar ei demonstreaza deja doua lucruri de care sunt mandru:
Este posibil sa facem mult mai bine decat ne-ar face sa credem unele marci. Se pot realiza obiecte luxoase, curate, simple si totodata 100% naturale.
Concentratele de parfum ÆMIUM sunt compuse exclusiv din materii prime naturale. Intre 10 si 30 si NIMIC ALTCEVA. Am ales sa mergem pana la capat, sa nu folosim NICIUN material sintetic din petrochimie si nici material de origine animala.


Vreau sa cred cu modestie ca ÆMIUM poate face lumea infundata a parfumeriei selective sa evolueze... scuturand-o putin!

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.