Thomas de Monaco

De douazeci de ani, Thomas De Monaco traieste si lucreaza ca director creativ si fotograf intre Paris si Zurich, lucrand pentru clienti internationali din industriile premium si de lux – Hermès, Dior, YSL, Armani, Moët & Chandon, Hennessy, Rolex, Cartier si Piaget, pentru a enumera cativa.


In decembrie 2020, dupa mai bine de trei ani de dezvoltare, a prezentat Raw Gold, primul sau parfum propriu. Fiind o editie limitată initială cu 1.400 de flacoane, apa de parfum a facut obiectul unor discutii considerabile si si-a gasit un loc in inimile colectionarilor si cunoscatorilor.


In 2022 a lansat a doua sa colectie limitata, constand din Eau Coeur in septembrie si Grand Beau in noiembrie. Ambele compozitii sunt intens stralucitoare si de lunga durata, concepute in mod deliberat pentru efect. Cu o calitate pozitiva si castigatoare, realizata cu materii prime frumoase si molecule contemporane.


Parfumurile lui Thomas De Monaco sunt concepute pentru aici si acum si se poate simti libertatea creatiei. Toate parfumurile sunt produse in propria sa fabrica situata intr-o cladire veche, construita de Gustave Eiffel. O mostenire plina de independenta artistica, poetica, emotionala si autentica, destinata unui lux sustenabil.


Conceptul, parfumurile si spiritul din spatele lui Thomas De Monaco sunt autentice, inovatoare si atent perfectionate pe parcursul mai multor ani.


In stransa colaborare cu parfumieri internationali, studioul lui Thomas De Monaco dezvolta noi abordari disruptive care transcend normele stabilite si redefinesc lumea parfumului. Pentru a crea arome de o densitate remarcabila, Thomas De Monaco foloseste exclusiv materii prime de cea mai inalta calitate si molecule de parfum superioare. Cu natura efemera a notelor de varf ale parfumurilor suspendate, parfumurile au un siaj puternic si cu o longevitate impresionanta pe piele.


Nu o persoana care sa vorbeasca mult despre ingredientele individuale, Thomas De Monaco pozeaza efectul holistic al parfumului si impactul sau interpersonal. In loc sa se inspire din anumite experiente sau imagini, parfumurile sale reflecta poetic epoci emotionale specifice.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.