Carti

Nez The Olfactory Magazine Blackcurrant Bud

Coacazul Negru in Parfumerie

90 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (3)
Cod produs:
NEZ001
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Cultivat in Burgundia, Franta, fructul de coacaz negru este renumit pentru utilizarea sa in lichioruri si aperitive. Dar in parfumerie se foloseste mugurele: verde si fructat cu un iz de lichior, mugurele de coacaz negru este un ingredient de cea mai inalta calitate, care constituie una din rarele note fructate naturale din paleta parfumierilor.

Explorati numeroasele fatete ale acestui mugur mov si nepretentios, care calatoreste de la botanica, istorie, arta si gastronomie la agricultura la chimie, fara a trece cu vederea, desigur, lumea parfumurilor si a creatorilor lor.

Nez editions (Nez, Revista olfactiva, Marea Carte a Parfumului) a colaborat cu LMR Naturals de la IFF, standardul de aur in domeniul ingredientelor naturale pentru industria parfumurilor, pentru a prezenta o colectie unica in domeniu: "Caietul Substantelor naturale".

 

Autori: Eleonore de Bonneval, Mathilde Cocoual, Olivier RP David, Jeanne Dore, Anne-Sophie Hojlo, Delphine de Swardt

Data publicarii: aprilie 2021

Limba: engleza

Numar pagini: 96

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.