Carti

Nez The Olfactory Magazine Geranium

Muscata in Parfumerie.

90 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (3)
Cod produs:
NEZ002
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Originare din Africa de Sud, muscatele care ne decoreaza balcoanele nu sunt cunoscute pentru parfumul lor. Dar muscata-trandafir, cultivata candva pe insula Reunion si acum in principal in Egipt, contine in frunzele sale o esenta cu multiple proprietati olfactive si curative. Notele sale de trandafir, menta si lamaie sunt o prezenta comuna in parfumerie.

Explorati numeroasele fatete ale acestei plante rezistente si elegante, care calatoreste de la botanica, istorie, arta si aromoterapie la agricultura si chimie, fara a trece cu vederea, desigur, parfumurile cu muscata si creatorii lor.

Nez editions (Nez, Revista olfactiva, Marea Carte a Parfumului) a colaborat cu LMR Naturals de la IFF, standardul de aur in domeniul ingredientelor naturale pentru industria parfumurilor, pentru a prezenta o colectie unica in domeniu: "Caietul Substantelor naturale".

 

Autori: Eleonore de Bonneval, Mathilde Cocoual, Olivier R.P. David, Jeanne Dore, Anne-Sophie Hojlo, Clara Muller, Delphine de Swardt.

Data publicarii: aprilie 2021

Limba: engleza

Numar pagini: 96

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.