Carti

Nez The Olfactory Magazine L’Écrivain d’odeurs Jean-Claude Ellena

Scriitorul mirosurilor Jean-Claude Ellena

90 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (3)
Cod produs:
NEZ0031
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

„Nu a fost vorba de a face un parfum „blockbuster” prin adunarea elementelor comune a ceea ce produce piata, a fost vorba de a o face altfel, de a fi unic, fara a soca, ceea ce este usor lent. »

In cautarea libertatii, rigurozitaii si moderatiei, Jean-Claude Ellena nu a incetat sa formuleze si sa reformuleze aceasta intrebare centrala: ce inseamna „a fi parfumier”? Pe masura ce piata parfumeriei explodeaza si concurenta creste, compunerea unui parfum devine in cateva decenii un act banal de productie, supunand parfumierul sa-si abandoneze treptat creativitatea.

Jean-Claude Ellena si-a dedicat viata deschiderii de cai, a pune la indoiala certitudinile si a vorbi cu lumea pentru a incerca sa-i gaseasca raspunsurile: este el un scriitor de mirosuri? Pictor olfactiv? Creator de emotii? Artist senzorial?

Perspectivele pe care le pune in lumina asupra carierei sale reflecta fatetele multiple si mai putin cunoscute ale unei profesii care a devenit de prea multe ori prizonierul marketingului. Aceasta marturie unica este o calatorie, o intalnire, la fel de mult ca definitia simpla si sensibila, a ceea ce ar putea fi „un mare artist”.

Autori: Jean-Claude Ellena

Data publicarii: octombrie 2017

Limba: franceza

Numar pagini: 227

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.