Jeroboam

Parfumurile extraordinare nu au nevoie de sticle mari


Jeroboam a inceput cu o intrebare simpla adresata parfumierei Vanina Muracciole de Francois Henin: "Pot mirosi moscul?" Uni oameni pot mirosi moscul intens, in timp ce altii doar o perceptie slaba. Moscul ofera o gama larga de mirosuri: pudrat, lemnos, puternic, animalic...


Bazandu-se pe aceasta observatie, Vanina a creat acordul "Mosc enigmatic", un cocktail adevarat de mosc, pentru a explora fiecare fateta a acestui ingredient unic si unsprezece extracte puternice Jeroboam, radicale cu mosc.


Avand in vedere ca marea majoritate a parfumurilor moderne au baze de mosc, Origino si Jeroboam au fost concepute pentru a fi universale.


Prin urmare, era firesc ca brandul Jeroboam sa inceapa cu Origino, un cuvant extras din Esperanto, o limba inventata la sfarsitul secolului al XIX-lea cu intentia de a crea o limba universala.


In timp ce sticla mica, de 30 de ml, este un accesoriu ideal de zi cu zi pentru nomazii urbani care am devenit cu totii, parfumurile in sine sunt o Lingvo Internacia (limba internationala) in arta seductiei si ne amintesc ca, uneori, parfumul este o arma infinit mai eficient decat cuvintele.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.