Paul Emilien

"Parfumeria este o arta, a sublima aceasta arta este datoria noastra." Paul Emilien. Un parfum fara istorie este un parfum fara suflet, de aceea parfumurile Paul Emilien sunt semnatura olfactiva a istoriei din care au luat nastere.


Selectia riguroasa a materiilor prime utilizate in parfumurile Paul Emilien, precum si aurul utilizat in ambalaje, sunt angajamentul calitatii extraordinare.


Paul Emilen s-a nascut în 1966 in Cevennes. Inca din copilarie s-a concentrat pe creatie artistica, desen si pictura, care i-au reflectat viata personala si profesionala. Dupa ani de zile in care a imaginat produsele de maine, Paul a decis sa-si creeze propriul brand. Auto-educat in micul sau laborator, da nastere primelor note si gandeste ambalajul viitoarei sale creatii.


Calatorind in intreaga lume, acumuland cunostinte si experiente, Paul Emilien promoveaza o noua viziune si intareste dorinta de a compune, ca un muzician, partitii cu corzi armonioase in lumea parfumeriei artistice, unde fiecare moment al vietii devine o sursa de inspiratie.


Creatiile sale pline de rafinament si eleganta au dat nastere unor produse de cea mai inalta calitate a parfumeriei artistice din Grasse. Facute in traditie pura creatiile Paul Emilien deschid usa luxului si a armoniei olfactive.


 

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.