Welton London

Eleganta rafinata si contemporana definesc codurile semnatura ale casei Welton London. Esti invitat la o experienta senzoriala unica, cu parfumuri rafinate, create de John-Paul Welton la Grasse, pe Riviera Franceza.


In timpul numeroaselor sale calatorii in Orientul Mijlociu, John-Paul Welton s-a indragostit de cultura locala in care parfumul a jucat un rol atat de important. Parfumurile confera unui loc o identitate individuala, te ademenesc intr-o calatorie, te transporta pe taramuri imaginare. Parfumurile il caracterizeaza pe purtator, devenind parte din el, ceea ce il face unic. Asadar, acest englez a decis sa exploreze aceasta bogatie de posibilitati prin crearea de parfumuri rafinate. Experienta de neegalat este vitala pentru a asigura produse de cea mai buna calitate si din acest motiv, Welton London a ales sa isi creeze toate colectiile in Franta.


Aceste lucrari exceptionale au condus la colaborari cu case de moda prestigioase precum Christian Lacroix, Karl Lagerfeld...


Impulsul creativ ale noii colectii Eau de Parfum „Olfactory Journey” vine din jurnalele de calatorie ale lui John-Paul Welton: Italia, Egipt, Orientul Mijlociu, Spania…. Inspirate de calatoriile sale, emotiile resimtite intr-un moment specific, frumusetea unui loc: aceasta colectie este una foarte intima si un deliciu olfactiv.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.