Meo Fusciuni

Meo Fusciuni este pseudonimul lui Giuseppe Imprezzabile, biochimist si etnobotanist, care si-a petrecut cariera pre-parfumata, calatorind si catalogand diferitele proprietati medicinale ale plantelor si ale extractelor lor. Pasiunea si calatoriile au condus la crearea unui magazin "herbalist" in orasul natal din nordul Italiei.


Initial create ca un hobby, mirosurile sale au inceput sa primeasca recunostinta in lumea parfumurilor si au provocat schimbarea de cariera. Acum considerat o stea a parfumeriei italiane, Imprezzabile se straduieste sa aduca un sentiment de creativitate si independenta artistica in lumea mirosului.


Meo Fusciuni imbina aromele care amintesc momentele vietii traite intr-o colectie unica si interesanta, o viziune olfactiva a unui artist modern si nomad.


Astazi, Meo Fusciuni este o marca italiana independenta, unde planificarea ajunge la granita dintre cercetarea memoriei olfactive, calatoria de ieri, misticismul de maine...


"Piramida poetica, urmata de cea olfactiva. Aceasta este credinta mea, mirosul inaintea parfumului, poezie inaintea moleculelor, pentru ca ceea ce creez este o arta, o modalitate de a reinvia emotiile si senzatiile experimentate, asa ca nu creez pur si simplu parfumuri, ci ele reprezinta un mijloc de a identifica o expresie artistica " MEO FUSCIUNI.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.