Unisex

Sold out! Little Song Parfum

Meo Fusciuni Little Song Parfum

Acorduri: Cafea, Aromatic, Tabac, Mosc, Cald Picant

Familie olfactiva: Lemnos

1 050 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (5)
Cod produs:
MEOF08
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

„Little Song este un mic poem repetat la nesfarsit, este o legatura profunda. Descrie mirosul lucrurilor si mutatia lor, este o stare mentala a omului, este un obiect, este un ritual zilnic.

Micul cantec devine un sunet in tacere, un parfum, este o amintire olfactiva a vietii. Little Song incepe cu metamorfoza mea, este curtea linistii, este o senzatie.

Little Song este o umbrela intunecata ca oamenii, este profunzimea dispozitiei umane, este schimbarea, este spatiul restrans, este pasajul, este trandafirul pe care l-am adus cu mine, este un loc. Little Song descrie singuratatea mea." - Meo Fusciuni

Acest parfum reprezinta primul capitol din noul ciclul al lui Meo Fusciuni, Ciclul Metamorfozei, un ciclu autobiografic inspirat de solitudinea in momentele de studii profunde ale lui Meo.

Parfumul vine cu note proaspete de piper roz, bergamota si ghimbir, intr-o compozitie in care se ascund note calde si profunde. Notele de mijloc includ absolut de trandafir turcesc, extract de cafea si liatris, asezate pe o baza de vetiver, absolut de tabac, civeta si bourbon.

 

Note de top: bergamota, ghimbir, piper roz

Note de mijloc: trandafir turcesc, extract de cafea, liatris

Note de baza: tabac, vetiver, salvie, mosc, civeta, labdanum

Parfumierul din spatele creatiei Meo Fusciuni Little Song este Giuseppe Imprezzabile.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.