Parfums de Nicolai

Patricia Nicolai este stranepoata legendarului Pierre Guerlain si cea mai experimentata stea a parfumeriei de nisa. Colectia de parfumuri Parfums de Nicolai este echivalentul haute couture in moda, unde viziunea designerului este exprimata liber, fara restrictiile de marketing in masa. Simtul excelent al compozitiei este semnul ei distinctiv.


Aromele ei, realizate numai cu cele mai bune materiale, sunt pline de subtilitate, nuante si tranzitii armonioase pe masura ce se dezvolta pe piele. Delicate și complexe, si-au castigat respectul unanim in lumea parfumeriei franceze.


Patricia de Nicolai a fost prima femeie care a primit premiul celui mai bun parfumier international de la Societatea franceza de parfumieri. Elegantele creatii Parfums de Nicolai sunt capodoperele productiei de parfumuri contemporane franceze create cu un gust impecabil!

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.