Unisex

Parfums de Nicolai Caravanserail Intense EDP

Acorduri: Cald Picant, Lemnos, Vanilie, Cafea, Aromatic, Dulce

Familie olfactiva: Oriental Lemnos

340 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Eau De Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (4)
Cod produs:
PN095
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Vizitele multiple ale Patriciei de Nicolai in Orientul Mijlociu, istoria si ospitalitatea Levantului, impreuna cu aprecierea Patriciei de Nicolai pentru mirosul de cafea araba, acea cafea unica amestecată cu condimente si boabe de tonka au dat nastere primului parfum gurmand lemnos al casei Parfums de Nicolai.

Numele Caravanserail a venit la sfarsit si a fost atat de evident! In Evul Mediu, un caravanserai a fost un han dezvoltat in tot Orientul Mijlociu, unde calatorii pe rutele Matasii si Mirodeniilor obisnuiau sa se odihneasca dupa calatorii lungi si grele. Era un loc sigur pe care obisnuiau sa faca comert si sa obtina informatii despre lume. A fost un loc de ospitalitate si aceasta este intr-adevar caracteristica noului Parfums de Nicolai.

”O legatura intre mai multe meleaguri, Caravansérail Intense este o escala la intersectia drumurilor cafelei si condimentelor. Un sit istoric al ospitalitatii, nu departe de deserturile aride, exploratorii pionieri si sufletele calatoare sunt intampinate de o cafea traditionala fierbinte, captivanta, ale carei vartejuri dezvaluie fatetele proaspete ale semintelor de cardamom. Notele fructate si dulci sporesc acest amestec divin presarat delicat cu scortisoara si cuisoare, in timp ce un duo de paciuli si lemn de santal ofera o intensitate lemnoasa. In cele din urma, puternica furtuna de nisip, ce include note de ambra uscata evidentiaza imortelle, vanilie si boabe de tonka.” 

Note de varf: cafea, prune, zmeura
Note de mijloc: cardamom, cuisoare, scortisoara, paciuli, lemn de santal
Note de baza: ambra, vanilie, boabe de tonka, immortelle

 Parfumierul din spatele creatiei Parfums de Nicolai Caravanserail Intense este Patricia de Nicolai.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.