Nomenclature New York

Nomenclature sarbatoreste designul in chimia parfumurilor, prezentand cele mai inspirate si exclusive molecule de astazi. Printr-o serie de compozitii pure si rationalizate, Nomenclature exploreaza fatetele complexe si potentialul lor, demonstrand ca acesti hibrizi inspirati de poezie si imbinati cu stiinta artificiala au o frumusete proprie. Frumusetea modernitatii.


Nomenclature a fost conceput in New York de catre Karl Bradl si Carlos Quintero. Un mare pasionat inca din copilarie, Karl a devenit unul din designerii premiati in parfumurie. In timp ce el nu este un "nas", rol sau este definitoriu: conceptualizeaza fiecare miros, alege notele si ingredientele, si indruma parfumerierul pe tot parcursul procesului de dezvoltare.


Carlos Quintero, un designer "renascentist", vede munca sa ca un proces care poate fi aplicat oricarui aspect al vietii, fie ca este vorba de moda, grafica, mobilier, ambalare, accesorii, obiecte... A lucrat in Italia si la New York pentru prestigioase companii de parfumuri, moda si chiar la edituri de nivel mondial. El este cel care a creat conceptul curajos modernist al Nomenclature.


In timp ce Karl este condus de dorinta de a crea frumusete, pasiunea lui Carlos este de a gasi solutii practice. Duo-ul a colaborat la fiecare element al proiectului, insa Karl a fost cel care a condus la dezvoltarea parfumurilor. "Pentru ca parfumurile sunt arta, nu solutii!" citeaza Carlos.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.