Unisex

Nomenclature New York Efflor_esce EDP

Acorduri: Citric, Fresh, Floral Alb, Fresh Picant, Floral

Familie olfactiva: Floral

600 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Eau De Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (3)
Cod produs:
NOM002
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Paradisone
De cand a infuzat revolutionarul Eau Sauvage al lui Edmond Roudnitska cu aerul sau floral, cu nuante de citrice, Hedione®, un analog al unui compus prezent in mod natural in iasomie, a fost unul dintre cele mai utilizate materiale in parfumerie. Paradisone®, o molecula captiva brevetata in 1996 de Firmenich, este expresia sa cea mai pura, cea mai pretioasa si cea mai puternica.

Paradisone denumit si floarea ingerilor este "aroma angelica a unui milion de flori ... o furtuna de delicatete si difuzie", in cuvintele poetice ale parfumierului Arcadi Boix-Camps. In uluitorul Efflor_esce, Frank Voelkl sufla o briza radianta peste o livada edenica siciliana.

Atins de sufletul luminos de iasomie, fructe, frunze, crengi si florile pomului de portocal dezlantuie mirosurile lor pline scufundate de razele de soare. Bergamota isi adauga scanteia piperata, osmanthusul cedeaza in fata notelor catifelate de caise, o tuberoza isi dezvaluie notele sale narcotice. Aceasta este natura, dar mai bine spus: Paradisul a fost gasit.

Modelele imprimate pe cutia si sticla sunt "molecule imposibile" care nu respecta niciuna dintre legile chimiei. Acestea au fost concepute pentru a evita referirea la un ingredient anume, aceasta concretizeaza abstractia eleganta, evocatoare a diagramelor moleculare.

 

Note de top: note florale, bergamota

Note de mijloc: neroli, caise, iasomie, paradisone (citric)

Note de baza: tuberoza, osmanthus

Parfumierul din spatele creatiei Nomenclature Efflor_esce este Frank Voelkl.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.