Anfas

Cultura araba este laudata in toata lumea pentru ospitalitatea si generozitatea sa. Ea a luat nastere din desert, dar s-a raspandit in fiecare casa araba, in fiecare sat, in fiecare oras si in fiecare tara ... pentru a face aceasta casa, casa ta. Din secunda in care traversati pragul casei, sunteti scufundati in mirosuri. De la Bakhoor, la mirosul de cafea calda, sau pur si simplu mirosul istoriei pe care zidurile casei il poarta.Fiecare casa are un miros specific si cu fiecare  miros incepe o experienta care va va marca memoria pentru totdeauna. Aceasta memorie poate fi trezita numai prin aceasta compozitie magica, a acestui specific miros ...Aceasta este promisiunea "Anfas".  Asim Al Qassim este fondatorul ANFAS si primul parfumier certificat al Emiratelor . De profesie arhitect, pasionat de arte, muzica si cultura estetica, impreuna cu pasiunea sa pentru mirosuri, un vizionar, empatic ce imbina stilul modern cu traditiile specifice precum si atentia la detalii pun bazele acestei semnaturi olfactive inconfundabile.


'Călătoria mea alaturi de tine nu va avea sfarsit, tu imi esti, casa, imi dai un sens. As fi in stare sa ma sacrific pentru tine. Sufletele noastre s-au contopit. Numele tau imi este calauza de apartenenta si loialitate. Mi te imaginez in fiecare aspect al existentei mele, zambesc cand iti vad buzele formand un zambet, sunt fericit cand ni se intalnesc privirile, iar atingerea mainilor tale ma poarta intr-un zbor inalt de fantezie nesfarsita." Asim Al Qassim
Colectia «WATAN» exprima contopirea sufletelor si iubirea. Mi-am adunat toate sentimentele si gandurile intr-o expresie a apartenentei si dragostei, impartita in patru categorii principale: SAKAN, GAYA, WATAN si ISHQ. Povestea lor este adanc inradacinata in amintiri, dragoste si pasiune pentru viata in fragmente. Fiecare amestec si mireasma din aceasta colectie rosteste povestea din unghiuri diferite, adunate toate intr-un spirit de origine.