Anfas

Cultura araba este laudata in toata lumea pentru ospitalitatea si generozitatea sa. Ea a luat nastere din desert, dar s-a raspandit in fiecare casa araba, in fiecare sat, in fiecare oras si in fiecare tara... pentru a face aceasta casa, casa ta.


Din secunda in care traversati pragul casei, sunteti scufundati in mirosuri. De la Bakhoor, la mirosul de cafea calda, sau pur si simplu mirosul istoriei pe care zidurile casei il poarta. Fiecare casa are un miros specific si cu fiecare miros incepe o experienta care va va marca memoria pentru totdeauna. Aceasta memorie poate fi trezita numai prin compozitia magica a acestui specific miros… Aceasta este promisiunea "Anfas".


Asim al Qassim este fondatorul ANFAS si primul parfumier certificat al Emiratelor. Ca arhitect, pasionat de arte, muzica si cultura, simtul sau estetic impreuna cu pasiunea sa pentru mirosuri au dezvoltat o semnatura olfactiva inconfundabila, vizionara si empatica, care imbina modernitatea cu traditia si cu importanta detaliilor.


“Călătoria mea alaturi de tine nu va avea sfarsit, tu imi esti casa, imi dai un sens. As fi in stare sa ma sacrific pentru tine. Sufletele noastre s-au contopit. Numele tau imi este calauza de apartenenta si loialitate. Mi te imaginez in fiecare aspect al existentei mele, zambesc cand iti vad buzele formand un zambet, sunt fericit cand ni se intalnesc privirile, iar atingerea mainilor tale ma poarta intr-un zbor inalt de fantezie nesfarsita." - Asim Al Qassim

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.