Masque Milano

Doi prieteni cu o multime de pasiuni comune, calatoriile, lectura si muzica. Iubesc obiectele de design, materialele naturale si detaliile realizate manual. Doi visatori, care au hotarat sa-si aduca la viata emotiile si in anul 2013, dupa ani de cercetare in Grasse, au creat Masque Milano.


La Masque Milano, calatoria pentru crearea unui nou parfum incepe intotdeauna de la o intalnire personala cu parfumierul. Fapte simple, dar importante: vizitarea laboratorului, ascultand povestile din viata personala si experientele profesionale, analizeaza abordarea compozitiilor si miros cele mai bune creatii. Ca un ultim pas descriu proiectul vizionar si desemneaza parfumierului crearea unui nou parfum, cel al scenei celei mai potrivite.


Ca si dramaturgii si producatorii de operete, Riccardo Tedeschi si Alessandro Brun au reluat amintirile in cuvinte, le-au integrat intr-o coletie de "scene" si “acte”, ce reprezinta momente din trecut, locuri vizitate, prietenii si iubire, emotii si visuri recurente.


Acte si scene in care nasurile tinerilor talentati, stele in crestere ale parfumeriei artistice mondiale, poarta masca si isi interpreteaza rolurile.


"Daca am putea sa aducem la viata fiecare dintre aceste scene... vom dezvalui sinele nostru cel mai inaltat, crescand dintr-o perspectiva absolut intima si ineluctabil privata, pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectiva universala..." Alessandro Brun

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.