Fragrance du Bois

Adevarata viziune necesita timp si fiecare dintre creatiile Fragrance Du Bois si-au inceput calatoria catre tine in urma cu mai bine de un deceniu, cu o samanta din miticul arbore Agarwood. Cele mai uimitoare si cele mai exclusive parfumuri ale casei Fragrance Du Bois sunt nascute din cele mai bogate esente ale naturii si sunt formulate de cei mai mari parfumieri, fiecare adaugand propria lor creativitate si semnatura personalizata ca un maestru artist.


In centrul tuturor creatiilor Fragrance Du Bois se afla semnatura de oud, care emana luxul suprem, fiind atat distinct, cat si unic. Lucrand exclusiv cu cel mai rar, cel mai bun si cel mai scump ulei de Oud pur, care a fost obtinut sustenabil si combinat cu cele mai fine ingrediente, ne permite sa cream cele mai evocatoare si exclusiviste parfumuri din lume.


Fragrance Du Bois este singura casa de parfumuri care isi foloseste propriul Oud 100% natural si pur in toate formularile cu Oud. Acest Oud este gestionat pe plantatiile Fragrance Du Bois, garantand sa fie aprovizionat etic si certificat de CITES.


Fragrance Du Bois este cu adevarat un brand creat din pasiune pentru cunoscatorul de parfumuri si de lux.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.