Nez The Olfactory Magazine Cinnamon
Scortisoara in parfumerie
90 RON
Cultivata in Sri Lanka si Madagascar, scortisoara de Ceylon este apreciata pentru utilizarea sa in alimente si parfumuri. Scoarta arborelui de scortisoara poate fi macinata intr-un condiment si, de asemenea, distilata pentru a produce ulei esential. Atat moale, cat si fierbinte, evocator de dulce pe taramuri exotice, parfumul sau lemnos, cald, suav este instantaneu identificabil.
Descoperiti numeroasele fatete ale acestui condiment stimulant calatorind prin botanica, istorie, gastronomie, agricultura si chimie fara a trece cu vederea, desigur, parfumuri si parfumieri.
Nez editions (Nez, Revista olfactiva, Marea Carte a Parfumului) a colaborat cu LMR Naturals de la IFF, standardul de aur in domeniul ingredientelor naturale pentru industria parfumurilor, pentru a prezenta o colectie unica in domeniu: "Caietul Substantelor naturale".
Autori: Éléonore de Bonneval, Olivier R.P. David, Jeanne Doré, Anne-Sophie Hojlo, Delphine de Swardt
Data publicarii: mai 2022
Limba: engleza
Numar pagini: 96