Unisex

Mendittorosa Talismans Le Mat Extract de Parfum

Acorduri: Cald Picant, Fresh Picant, Trandafir, Ierbos

Familie olfactiva: Soft Ambra

1 250 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Extract de Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (5)
Cod produs:
MODA002
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Un parfum de divinitate si tarotologie. Le Mat, nebunul si calatorul. Sansa, enigma si propulsie. Sfarsitul si inceputul. O carte de 0 si XXII. O icoana puternica a Arcanei majore, o carte cu simboluri si numere care prezinta viitorul si soarta.

Trebuie sa intoarcem cartile si sa acceptam soarta, sa mergem inainte catre viitor, catre noi vieti si iubiri. Este posibil sa nu avem toate instrumentele pentru supravietuire, dar avem speranta si sfidare.

Le Mat explodeaza cu un pamant dulce, un un paciuli divin si senzual ancorat intr-un omagiu chypre al trandafirului Centifolia de la Grasse si in complexele curioase de immortelle, cuisoare, piper negru si geranium egiptean.

Un talisman balsamic al iertarii, care va apara cu indrazneala mintea si corpul.

LE MAT este gazduit intr-o sticla grea fabricata in Franta, cu un capac realizat dintr-o mana de lut modelata de sculptorului toscan Alessandro Reggioli, imprimat cu amprentele lui si prin urmare unic.

Fixat in jurul sticlei este un pandantiv din teracota facut manual, incizat cu cuvintele LE MAT si un clopotel care anunta sosirea lui LE MAT. Sticla este prezentata intr-o cutie luxoasa facuta manual, creata ca o reproducere perfecta ale cutiilor din lemn de mesteacan folosite pentru a transporta arta in intreaga lume si completata de o carte originala de tarot Le Mat, licentiata de Academia de Tarot

In editia din 2018 a Perfumes The Guide, apreciatul critic de parfumuri Luca Turin a acordat creatiei Le Mat ravnitele 5 stele.

Le Mat explodeaza cu un pamant dulce si un paciuli divin ancorat intr-un omagiu chypre, al trandafirului Centifolia de la Grasse, completat de notele de craita, cuisoare, piper negru si geranium egiptean.

 

Note de top: nucsoara, piper negru, cuisoare

Note de mijloc: geranium egiptean, trandafir Centifolia din Grasse,

Note de baza: paciuli indonezian, lemn de casmir, immortelle spaniola

Parfumierul din spatele creatiei Menditorossa Talismans Le Mat este Anne-Sophie Behaghel.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.