Mendittorosa

Formulele Mendittorosa par sa apartina perioadelor cand parfumul era o aventura sacra, cand mirosurile erau bogate si generoase, iar aplicarea unui parfum avea un inteles simbolic. 


Linia Mendittorosa se imparte in doua colectii, Odori d'anima si Talismans, care cuprind ingrediente naturale foarte rare: absoluturi florale, rasini si balsamuri, condimente, extracte de radacini si frunze, iar formulele exploreaza concepte complexe, cum ar fi destin, vise si timp. Afinitati, nu parfumuri. Proiectate pentru unii si nu pentru toti, aceste mirosuri sunt pentru persoane care creeaza vibratiile intr-o camera. Imputerniciti de ratacire, ei cauta mereu contrariile lor si folosesc pasiunea si instinctul pentru a smulge caile unice.


Stefania Squeglia fondatoarea Mendittorosa a decis sa evite logica pietei care prioritizeaza cantitatea fata de calitate pentru a avea produsele sale artizanale realizate manual de artisti italieni. Rezultatul este o linie de obiecte exceptionale cu suveniruri sculpturale si caracteristici distinctive de care ne vom bucura multi ani inainte.


Artisti italieni au forjat capacele, etichetele si toate detaliile concepute cu meticulozitate pentru a imita simboluri si ideile din spatele Mendittorosa. Cutiile au fost create ca replici perfecte ale cutiilor din lemn de mesteacan folosite pentru a transporta arta in intreaga lume, completata cu gravuri metalice bi-color, sistem de inchidere glisant cu sfoara si metal.


Mendittorosa Talismans Collezione Preziosa este o colectie de extracte de parfum purtate ca atractie si armura. Pline de spirit, dragoste profunda , iubire intunecata si divinitate parfumata. Purtate pe piele, apropiate si intime, ne indeparteaza de suferinta si de rautate.


Napoli este geneza fertila a lui Talismans Collezione Preziosa. In umbra veche a nelinistitului Vezuviu, pamantul doarme si murmura intunecat in visurile unui cer pictat cu foc si pietre. Mirosurile de cenusa, de incinerare si de exploatare umple secole de incertitudine. Coarnele de diavol, rugaciunile, amuletele, numerele, cartile, clopoteii de vant si obiectele sfinte decoreaza case si vieti, pentru a evita eruptiile si ascensiunea iadului pe pamant. 


Napoli, ochiul ciclonului, raul diavolului, un oras care are nevoie de totemuri si rozali, simboluri, invocari si numere. Un oras al frumusetii si al iadului, atat sacru, cat si profan.


Talismanele pretioase sunt necesare pentru a ne proteja acum mai mult ca niciodata.


Mangaieri si minuni, rugaciuni si incantatii pentru pielea divin mirositoare. Mirosuri de confruntare si frumusete pentru a ne mangaia sufletele pretioase. Parfumuri de soarta si dorinta. De la Nebunul si Omul Calator al Arcanei Majore, la un vis de imbratisare simbolica si inconstienta a marii sau de vasta dorinta a unui cosmos nebulos; exista un talisman care sa va protejeze si sa va iubeasca. Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.