Unisex

Mendittorosa Talismans Athanor Extract

Acorduri: Lemnos, Pamantiu, Iris, Pudrat, Ambra

Familie olfactiva: Ambra

2 200 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Extract de Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (5)
Cod produs:
MODA015
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

Athanor este purtat de explorarea spirituala. Fascinatia efortului alchimistului de a cauta si de a gasi modalitati de a transforma simplul si banalul in frumusete si un nivel superior. Spiritualitate prin mistica. De aceea Athanor a luat viata.

Athanor: Locul de topire unde metalele se intalnesc si se schimba. Flacarile arzatoare de dedesubt – Incendium Amoris – Focul Iubirii. Asa cum o creatura vie se poate schimba atunci cand este expusa la caldura vietii. Spre bine sau rau.

Asculta-ti nasul. Mereu. Simtiti cum se evapora sulful din proces. Lasand loc unui corp delicat de sofran si flori, gasindu-si spatiul intre tamaie si lemn pretios. Lasati-l pe Athanor sa va imbunatateasca personalitatea si sa va arate drumul.

Proiectul ambitios al lui Athanor a implicat mari artisti si nenumarate ore. Dupa doi ani de maiestrie dedicata si cooperare, formula olfactiva a fost semnata de Luca Maffei si recunoscuta de Stefania Squeglia.

Note de top: sulf, coacaze negre, sofran

Note de mijloc: iris, cypriol, rasina fumurie

Note de baza: cashmeran, lemn de guaiac, vetiver, ambra neagra

Parfumierul din spatele creatiei Menditorossa Talismans Athanor este Luca Maffei.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.