Unisex

Thomas de Monaco Grand Beau Parfum

Acorduri: Lemnos, Aromatic, Ambra, Picant, Mosc, Marin, Verde

Familie olfactiva: Aromatic

1 400 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Parfum
Disponibilitate:
Disponibilitate limitata (5)
Cod produs:
TDM002
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

GRAND BEAU, langa mare,dincolo de cele mai apropiate dune, cu ochii inchisi, la umbra sub pini.

Impreuna cu Eau Coeur, GRAND BEAU, noul parfum, completeaza o editie mica si limitata pe care Thomas De Monaco a dezvoltat-o in ultimii doi ani.

Ambele extracte de parfum captiveaza printr-un aranjament eficient de materii prime si absolute o calitate inalta, cu o formula care se refera la o dispozitie inaltatoare si pozitiva.

Cu Grand Beau, Thomas De Monaco si-a dorit sa creeze o compozitie care sa te insoteasca in fiecare zi si pe tot parcursul anului. O declaratie personala, plina de maturitate, plina de bucurie de a trai, cu respect pentru natura si frumusetea ei.

Grand Beau ofera un amestec complex de absoluturi naturale si racoritoare de o calitate exceptionala. Imbunatatita de prezenta puternica a moleculelor pamantii, lemnoase care se invart in jurul tuberozei din inima compozitiei. Totul incepe cu caldura mediteraneana condimentata a absolutului de pin si cu prospetimea si condimentul care evoca ginul din boabele de ienupar. Cat de fermecatoare este prezenta  absolutului de tuberoza, cat de linistitoare este interactiunea cu vetiverul si olibanul. Algele marine uscate, subtil sarate, se combina cu notele de mosc si ambra pentru a oferi parfumului gratie si frumusete infinita. Grand Beau este structurat ingenios, dar impletit cu un aer de mister foarte distinct.

Note de top: pin absolut, ienupar, radacina de angelica
Note de inima: tuberoza absolut, olibanum, vetiver
Note de baza: absolut ambreta, alge marine, ambrocenide

Parfumierul din spatele creatiei  Grand Beau Thomas de Monaco este Maurus Bachmann. 

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.