Sora Dora

Caracterizate de evolutia si contemporaneitatea lor, parfumurile Sora Dora vor avea intotdeauna trei faze olfactive foarte distincte. Parfumul este o arta, iar SORA DORA militeaza astfel incat acestea sa fie considerate exact asa cum ar trebui sa fie.


Sora Dora Parfums revine la povestea de viata neobisnuita a parfumierului Antoine Sora Dora.


Nascut in Portugalia la inceputul secolului al XX-lea, Antoine, care era deja exceptional de introvertit si linistit in copilarie, a evitat dorinta parintilor sai devotati de a urma o cariera bisericeasca si, in schimb, si-a propus sa-si gaseasca averea in locuri indepartate. Franta. Tanarul cu mintea fina, care fusese intotdeauna atras de plante si mirosuri, a transformat gradina primei sale locuinte sporadice intr-un mic paradis plin de culoare si parfum. Prietenia lui cu un cultivator local de iasomie a pus in cele din urma bazele primelor lor incercari comune de a-si extrage propriile uleiuri parfumate. Chiar si dupa moartea prietenului sau, Sora Dora a continuat aceasta pasiune si a compus in sfarsit primul sau parfum.


Pasiunea pentru parfum l-a insotit de-a lungul vietii si a transmis-o copiilor si descendentilor sai. Astazi, Sora Dora se uita inapoi la patru generatii de parfumieri de succes si o colectie selecta de compozitii de parfumuri rafinate. Sora Dora ii dedica cele sapte parfumuri din colectia lansata in anul 2021 fondatorului sau Antoine, care a gasit curajul si puterea de a-si realiza visul si a pus astfel bazele existentei casei de parfumuri de astazi.

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.