Unisex

Filippo Sorcinelli Unum But Not Today EXDP

Acorduri: Floral Alb, Piele, Metalic, Fumuriu, Animalic

Familie olfactiva: Soft Floral

1 000 RON

Ambalare CadouGratuita la toate comenzile
Transport GratuitLa comenziile ce depasesc 100 lei
2 Esantioane Gratuite La comenzile ce includ un parfum de minim 30 ml

Tip parfum:
Eau De Parfum
Disponibilitate:
in curs de aprovizionare
Cod produs:
UNM007
Comandati produsul rapid apeland 0732-819.819 (09:00 - 19:00)
Descriere Produs

But Not Today este un parfum inspirat din filmul Hannibal al lui Ridley Scott, unde dragostea și pasiunea apar în cei doi protagoniști în contrast cu violența și misterul.

UNUM but_not_today, se concentreaza sinestezic asupra momentului în care Hannibal Lecter adreseaza o intrebare lui Clarice: "Raspunde-mi, Clarice, mi-ai spune: Opreste-te, daca ma iubesti opreste-te?"

Este o cautare constanta a fiecaruia, in doua moduri diferite, in doua lumi diferite. Fiecare dintre ei dezvaluie dragostea lor in forme care incearca sa se acopere: Unul reuneste trecutul, prezentul, viitorul. Celalalt nu este constient si nu-si da seama de modul de a cauta celelalte mijloace de a iubi.

Unul ruleaza in cautarea elegantei, artei, urand mediocritatea oamenilor, ajungand la puncte extreme si nebunesti impotriva "oamenilor nepoliticosi si nesofisticati" sau care intr-un fel ar putea supara Frumusetea Universala.

Celalalt alearga printre alegerile reci si impersonale ale vietii sale, se indragosteste de o institutie care nu-si va rasplati niciodata adeptul. Perfectiunea ar fi plictisitoare fara acel tremur de frica rasucita.
Frica este o seductie foarte buna. Dar cine se poate teme de cei pe care ii iubesc?
Viziunea priveste acum opusul, catre un "alter ego" care, in ciuda libertatii sale se limiteaza la rigiditatile derivate din trecut si nu se depaseste niciodata.
La fel cum vedeti si credeti, bucuriile si suferintele, urmarind un ideal infinit prin gandire a iubi fara frontiere si fara restrictii... intr-o cursa care sporeste aceasta armonie. Pentru totdeauna.

 

Note de top: bergamota, artemisia, lavanda, lamaie

Note de mijloc: balsam storax, cascarilla (scoarta), rozmarin, calamus

Note de baza: angelica, lemn de santal, lichen, galbanum, ambra

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.