Filippo Sorcinelli Unum

Filippo Sorcinelli este un artist in adevaratul sens al cuvantului, iar marca sa, UNUM, este un atelier care creeaza parfumuri pline de conexiuni emotionale, inspirate din aventurile sale in muzica la orga, pictura si croitorie (Filippo Sorcinelli este fondatorul LAVS atelierul care creeaza si proiecteaza articole de imbracaminte liturgica, inclusiv vesmintele pentru Papa Benedict al XVI-lea si Papa Francisc).


Fiecare dintre parfumurile UNUM este indraznet si reflecta frumusetea linistititoare gasita in diferite tipuri de arta sau expresii. Construita de un om care nu se limiteaza in sine, care cauta in mod constant si exploreaza noi orizonturi pentru pasiunile sale, UNUM a produs o serie de parfumuri a caror grandoare si ambitie artistica se potrivesc cu cele ale casei Guerlain, dar care contine scanteia creativa si moderna a caselor de nisa avangardiste.


UNUM extinde constiinta noastra senzoriala si redefineste limitele parfumeriei.


 

Acest site utilizeaza cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de rețele sociale si pentru a analiza traficul.